LGR’88 Kledingactie Rode Kruis een succes!

Op de ALV van 3 februari jl. stelde Mick Lodder voor gebruikte loopkleding in te zamelen voor een goed doel. Hij had zijn sportkledingverzameling laatst grondig doorzocht en kwam tot de conclusie dat veel loopkleding al jarenlang werkeloos in de kast lag. En dat zou ook bij veel clubgenoten het geval zijn.

kledingcontainerHet voorstel de kleding in te zamelen voor een goed doel werd met instemming van de leden ontvangen. Henk de Jonge, werkzaam bij het COA, bood aan contact te leggen met het Rode Kruis en de kleding in te willen zamelen. Het Rode Kruis reageerde erg postief op het aanbod en toen hebben Henk en Mick de boel in gang gezet.

Op 17 en 24 februari konden de leden van LGR’88 hun overbodige loopkleding inleveren bij Henk. Het werd een succes. Henk heeft veel zakken met loopkleding afgeleverd bij het Rode Kruis. En zelfs voetbaltenue’s voor meerdere elftallen!

Bij verschillende opvanglocaties van het COA heeft het Rode  Kruis onze  loopkleding uitgedeeld. Het was erg welkom! In Vledder en Grou zijn complete voetbalteams voorzien van  een nieuw tenue!

Alle leden hartelijk dank voor jullie medewerking. Wij zijn erg blij dat wij als vereniging iets positiefs hebben bijgedragen aan de hulp aan vluchtelingen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.