Leden gehuldigd voor bijzondere sportieve presetaties

Op woensdag 3 februari jl. zijn 4 leden van LGR ’88 in het zonnetje gezet tijdens de algemene ledenvergadering. De prijzen werden uitgereikt in verschillende categorieen en vanwege bijzondere prestaties.

Gehuldige leden LGR88 2016Van links naar rechts:

Dirk Koning (trainer): geeft al jaren op weergaloze wijze training, met veel afwisseling,  geen training is hetzelfde, voor volwassenen en de zeer grote jeugdgroep!

Peter van ‘t Rood (Voorzitter): leidt al vele jaren op zeer bevlogen wijze deze bijzondere loopvereniging, is betrokken bij de organisatie van evenementen en bemoeit zich met training van volwassenen en de jeugd.

Renate Bosman: kreeg van LGR ’88 de prijs voor “sportiefste vrouw van 2015” vanwege haar enorme deelname aan allerlei loopevenementen en de doordeweekse looptrainingen. Waarna een guerilla-afsplitsing van LGR ’88 met de naam Loopgroep Oosteinde haar uitriep tot “kletskous van 2015”. Waarom de jury voor haar koos laat zich raden.

Jan Lubeck: kreeg van LGR ’88 de prijs voor “sportiefste man van 2015”. Liep als 60-plusser in dat jaar zijn eerste marathon…de Jungfrau Marathon! Wat een prestatie! Daarnaast neemt Jan bijna elke week wel deel aan een loopwedstrijd en rent vaak het podium op.

Hulde!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.