Informatie Kroeg tot Kroegloop 2019

Op 16 Maart 2019 wordt de ‘Kroeg tot Kroeg loop’ weer georganiseerd! De loop begint om 16.00 uur en er wordt gelopen van café ‘T Wapen van Ruinen naar café De Kastelein in Ruinerwold, een parcours van één rechte lijn, met een afstand van 9km. Het unieke karakter van deze loop is dat het een goed doel steunt, een groot deel van de startgelden is daarvoor bestemd.

 

 

Het goede doel is dit jaar: PGM (Paardrijden Gehandicapten Meppel)

PGM ‘De Baander’ in Meppel is een paardencentrum waar mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking alle disciplines van de paardensport kunnen beoefenen. Afhankelijk van de zwaarte van de beperking kan men gewoon lekker vrij paardrijden of deelnemen aan enkele specifieke rijvormen, zoals mennen, huifbedrijden (liggend) en voltige (gymnastiek te paard). Kortom, ‘De Baander’ is een uniek paardencentrum met als werkgebied Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. Meer informatie is te vinden op www.pgmmeppel.nl.

Deelname is vanaf 16 jaar en inschrijven kan tot 15 minuten vóór de start bij café ‘T Wapen van Ruinen (Brink 17, 7963 AA Ruinen). Bij voorinschrijving online zijn de kosten € 7,00  en op de wedstrijddag zelf terplaatse kost het € 8,00 p.p. Een deel van dit inschrijfgeld komt, ten goede aan PGM (Paardrijden Gehandicapten Meppel). Om de opbrengst voor de stichting zo hoog mogelijk te maken heeft de organisatie van de Kroeg tot Kroegloop besloten geen herinneringen uit te delen.

Deelnemers worden verdeeld over de volgende categorieën:

· Heren 16 t/m 39 jaar
· Dames 16 t/m 39 jaar
· Heren Masters 40+
· Heren Masters 50+
· Heren Masters 60+
· Dames Masters 40+
· Dames Masters 50+

Vervoer terug naar startplaats. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om voor gereduceerd tarief met Taxi Ten Heuvel terug te reizen naar de startplaats. De taxi rijdt vanaf 14:30 uur ook van de finishplaats naar de start/inschrijving. Ook is er een mogelijkheid om kleding van de start naar de finish te laten vervoeren.

Meer informatie en inschrijven vind je op deze website
Vragen? Stuur dan een e-mail naar kroegloop@live.nl.