Informatie Kroeg tot Kroegloop 2024

Op 16 Maart 2024 wordt de ‘Kroeg tot Kroeg loop’ weer georganiseerd! De loop begint om 16.00 uur en er wordt gelopen van café de Kastelein in Ruinerwold naar café Hees in Ruinen, een parcours van één rechte lijn, met een afstand van 9,4 km. Het unieke karakter van deze loop is dat het een goed doel steunt, een groot deel van de startgelden is daarvoor bestemd.

Het goede doel is dit jaar: Giga G Festival

Dit feest is voor alle mensen met een beperking en hun aanverwanten en/of begeleiding die willen genieten van een geweldige feestavond. Dit festival wordt georganiseerd door de Stichting Activiteiten voor Jongeren met een Beperking.
Het programma van de artiesten is speciaal afgestemd op de doelgroep van deze avond. Grotendeels gaat dit om Nederlandstalige muziek, waarbij de sfeer er al snel in zit.

Het feest werd gehouden in Pesse aan de Hendrik Reindersweg 5. Al jaren hebben wij een mooie samenwerking met Stichting Muziek 2000 Pesse.
Deze feesttent is speciaal ingericht voor mensen met een beperking. Er is een rolstoelvak vooraan bij het podium. In deze mooie feesttent is aan alles gedacht.

Direct naast de tent is voldoende parkeergelegenheid. De bezoekers kunnen uitstappen voor de tent, ieder jaar zorgen onze vrijwilligers dat dit goed verloopt. Tijdens de avond is er een grote groep vrijwilligers aanwezig voor hulp en ondersteuning.

Deelname is vanaf 16 jaar en inschrijven kan tot 15 minuten vóór de start bij café De Kastelein in Ruinerwold. Bij voorinschrijving online zijn de kosten € 8,00  en op de wedstrijddag zelf ter plaatse kost het € 10,00 p.p. Een deel van dit inschrijfgeld komt ten goede aan: Giga G festival. Om de opbrengst voor Giga G festival zo hoog mogelijk te maken heeft de organisatie van de Kroeg tot Kroegloop besloten geen herinneringen uit te delen.

Deelnemers worden verdeeld over de volgende categorieën:

· Heren 16 t/m 39 jaar
· Dames 16 t/m 39 jaar
· Heren Masters 40+
· Heren Masters 50+
· Heren Masters 60+
· Dames Masters 40+
· Dames Masters 50+

Vervoer terug naar startplaats. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om voor gereduceerd tarief met Taxi Ten Heuvel terug te reizen naar de startplaats. De taxi rijdt vanaf 14:30 uur ook van de finishplaats naar de start/inschrijving. Ook is er een mogelijkheid om kleding van de start naar de finish te laten vervoeren.

Meer informatie en inschrijven vind je op deze website
Vragen? Stuur dan een e-mail naar kroegloop@live.nl.