Zomertrainingen LGR’88 voor volwassenen en kinderen

Ook dit jaar organiseert LoopGroep Ruinerwold (LGR’88) weer zomertrainingen voor niet-leden onder deskundige hardloopbegeleiding. Deelname aan de Dijkhuizenrun op 3 september 2022 kun je als trainingsdoel stellen. De trainingen starten op 22 juni en de laatste training is op 31 augustus.

Kinderen
Voor de jonge hardlopers van 7 tot en met 13 jaar betreft het de woensdagavonden van 18.00 tot 18.45 uur op het korfbalveld. Enkele trainingen vinden plaats in het natuurgebied van Havelte waar we met de bus naartoe gaan. Wil je kennismaken met de hardloopsport al dan niet samen met vriendjes of vriendinnetjes? Of je conditie op peil houden tijdens de zomerstop van de voetbal of de korfbal? Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@lgr88.nl onder vermelding van naam, geboortedatum en telefoonnummer. Het kost €10. Dat kun je meenemen naar de training. 

Volwassenen
Voor de beginnende volwassenen starten we op de woensdagavonden om 19.00 uur voor het oude gemeentehuis bij de rotonde. Ook hiervoor geldt dat enkele trainingen in de natuur van Havelte zullen plaatsvinden. Inlopen doe je met alle LGR’ers en daarna krijg je opdrachten op je eigen niveau. Als je de smaak te pakken hebt gekregen kun je daarna ook ‘gewoon’ lid worden. De kosten zijn €15 inclusief startnummer voor de Dijkhuizenrun. Dat kun je meenemen naar de training. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar info@lgr88.nl onder vermelding van naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door SportDrenthe via het Sportakkoord Ruinerwold.

Dit bericht is geplaatst in Zomertraining. Bookmark de permalink.