Kroeg tot Kroegloop

De organisatie van de Kroegloop heeft, tot haar grote spijt, moeten besluiten om de Kroegloop voor 2020, als gevolg van de getroffen maatregelen van de overheid met betrekking tot het coronavirus niet door te laten gaan. De volgende editie van de Kroegloop is op zaterdag 20 maart 2021.

Loopgroep Ruinerwold en loopgroep Ruinen organiseren
op 21 maart 2020 de Kroeg tot Kroegloop!

Je loopt in 1 rechte lijn over het parcours tussen Ruinerwold en Ruinen. De start en finish is dus 9,4 km van elkaar. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om voor gereduceerd tarief per Taxi (Ten Heuvel) terug te reizen naar de startplaats. In even jaren van de Kastelein in Ruinerwold naar café Hees in Ruinen. In oneven jaren van café Hees in Ruinen naar café de Kastelein in Ruinerwold. Het parcours is geheel verhard en gaat over openbare wegen. Het parcours is niet verkeersvrij. Je dient je dus aan de geldende verkeerregels te houden. Op de drukke oversteekplaatsen staan verkeersregelaars. Te allen tijde dien je de instructies van de verkeersregelaars op te volgen. Meer informatie vind je hier.

Inschrijven kan t/m 20 maart via inschrijven.nl of op de wedstrijddag bij het wedstrijdsecretariaat tot een half uur voor de start.