Zet de Kroeg tot Kroegloop 21 maart 2015 in je agenda!

kroeg tot kroeg facebookKroeg tot Kroegloop 2015

Op 21 Maart 2015 wordt de ‘Kroeg tot Kroeg loop’ weer georganiseerd! De loop begint om 16.00 uur en er wordt gelopen van de Dorpsherberg in Ruinen naar Café De Kastelein in Ruinerwold, een parcours van één rechte lijn, met een afstand van 9km. Het unieke karakter van deze loop is dat deze georganiseerd wordt zonder sponsoren, en ook nog eens een goed doel steunt.

 

Het goede doel is dit jaar de ‘Stichting JET.jet_logo
Je Energie Terug; daarvoor staat de afkorting JET. Maar het is ook de bijnaam van de oprichtster van de Stichting: Henriette van de Beld. Stichting JET stelt zich tot doel het geven van advies en financiële steun aan mensen die aan kanker lijden. JET wil hen helpen bij het starten met of blijven sporten gedurende de periode van ziekte. Stichting JET is opgericht in 2010 en gevestigd in Hoogeveen.
Meer informatie over Stichting JET

Deelname is vanaf 16 jaar en inschrijven kan tot 15 minuten vóór de start bij de Dorpsherberg in Ruinen (Westerstraat 60, 7963 BD Ruinen) en kost €6,- p.p. Een deel van dit inschrijfgeld komt, ten goede aan de Stichting JET, die financiële en praktische steun te verleent aan mensen die aan kanker lijden. Hierbij is het uitgangspunt dat deze patiënten starten met of bezig blijven met de beoefening van een sport gedurende hun ziekteperiode en dat er geen aanspraak gemaakt kan worden op reguliere subsidies en/of vergoedingen. Om de opbrengst voor de stichting zo hoog mogelijk te maken heeft de organisatie van de Kroeg tot Kroegloop besloten geen herinneringen uit te delen.

Deelnemers worden verdeeld over de volgende categorieën:

· Heren 16 t/m 39 jaar
· Dames 16 t/m 39 jaar
· Heren Masters 40+
· Heren Masters 50+
· Heren Masters 60+
· Dames Masters 40+
· Dames Masters 50+

Vervoer terug naar startplaats. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om voor gereduceerd tarief per Ten Heuvel Tours terug te reizen naar de startplaats. De taxi rijdt vanaf 14:30 uur ook van de finishplaats naar de start/inschrijving. Ook is er een mogelijkheid om kleding van de start naar de finish te laten vervoeren.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.