Startersgroep Dijkhuizenrun 2015

Al vele jaren organiseert hardloopgroep LGR’88 in de zomermaanden de mogelijkheid om  je in een groep gelijkgezinden voor te bereiden op de Dijkhuizenrun op zaterdag 5 september. Deze groep noemen we de Startersroep.

Wat houdt het in? Op 12 woensdagavonden train je onder deskundige leiding in een aparte groep. Inlopen doe je wel gezamenlijk met de LGR-ers, maar dat gaat in zo’n tempo dat je dat gemakkelijk kunt bijhouden. Daarna train je in een kleine groep, eerst ruim een uur, later wellicht wat langer, afhankelijk van de groep.

We beginnen woensdag 17 juni en gaan door tot de laatste woensdag voor de Dijkhuizenrun. Die wordt dit jaar op zaterdag 5 september gehouden. We starten om 19.00 uur op het plein voor het oude gemeentehuis.

Je kunt natuurlijk ook met de startersgroep meedoen als je deze zomer gewoon je conditie op peil wilt houden. Iedereen is van harte welkom, ook als je geen snelle loper bent en alleen maar een beetje kunt joggen.

De kosten zijn € 15,00, inclusief startnummer voor de Dijkhuizenrun. Dit bedrag kun je overmaken op de rekening van LGR’88: NL18 RABO 0371 802 768.

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar info@lgr88.nl met vermelding van je naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.